"PRZEWODNIK ARCHITEKTA: kuchenna rewolucja" 2021

13 kuchenna rewolucja • przewodnik architekta właśnie trafiły do asortymentu Leroy Mer- lin to efekt wieloletnich badań i testów oraz wyjście naprzeciw oczekiwaniom coraz bar- dziej wymagających  klientów. System „Deli- nia iD” posiada certyfikat europejskiej nor- my bezpieczeństwa EN14749. Poszczególne elementy (szafki, fronty, uchwyty) można łą- czyć  w dowolny sposób, co pozwala dopa- sować je do pomieszczeń o różnej wielkości. Meble charakteryzują nowoczesne rozwią- zania funkcjonalne i estetyczne, zróżnico- wane systemy do przechowywania, a przede wszystkim wysoka jakość oraz 25 lat gwa- rancji. Na uwagę zasługują propozycje ograniczające nasz w pływ na środowisko: wbudowane sortowniki do odpadów, baterie oszczędzające energię i wodę, rozdrabniacze oraz fronty szafek z recyklingu. Warto do- dać, że klienci mają możliwość zamówienia kompleksowego zakresu usług: od wymia- rowania, przez projektowanie, po dostawę i montaż . q Ewelina Dekordy, Junior Marketing Manager, firma Halupczok: Projekty kuchni nieustannie ewoluują, by jak najlepiej odpowiadać na rosnące oczekiwania co do poziomu ich funkcjonalności. Wiodącą rolę odgrywają technologicznie zaawansowane rozwiązania i inteligentne systemy, dzięki którym możemy zdalnie sterować odrębnymi urządzeniami, również mobilne fronty meblowe, ładowarki indukcyjne do smartfonów wbudowane w blaty wysp kuchennych i sensorycznie, czyli bezdotykowo włączane oświetlenie. ↓ ↓ Kuchnia „Phantom” firmy Zajc z wysokimi szafami wyposażonymi w drzwi kieszeniowe, które zapewnią wygodny dostęp do zawartości. W jednej z szaf znajduje się wewnętrzna komoda z dodatkowym blatem, gniazdami elektrycznymi, wysuwanymi szufladami na naczynia, specjalną podpórką na książkę kucharską oraz drewniany wieszak na kieliszki. ↑ ↑ Kuchnia „Industria”, firmy Halupczok. ↑ ↑ „Campari’ firmy Layman.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODEyNDg=